Gülşah'ın Aynası

12 Ağustos 2015 Çarşamba

MANTAR SOSLU MAKARNA



Yazın hafif yemeklerinden biri de makarna tartışmasız. Ama öyle haşla koy tabağa olmaz değil mi? Biraz daha lezzet ve zerafet katmak lazım sunuma!

Bu makarna 4 yıldızlı ! Mantar, Domates, Tereyağı ve Taze Nane :)




Malzeme:


Yarım paket makarna

5-6 adet kültür mantarı

1 orta boy domates

1 yemek kaşığı tereyağı

3-4 dal taze nanenin yaprakları

1 çorba kaşığı tuz

Tarif:


Bol su ve tuz ile haşladığınız yarım paket makarnayı süzün. 


Tencerenin içine 1 yemek kaşığı tereyağını alın ve eridiğinde mantar ve domatesleri tencereye ekleyip sularını çekinceye kadar pişirmeye devam edin. 


Sos suyunu çektiğinde içine süzülmüş makarnaları ekleyin ve karıştırın. Üstünü taze nane ile süsleyerek servis yapın.

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...